Flow Yoga levels

Easy Flow

Easy Flow Yoga is kenmerkend om zijn vloeiende en meditatieve bewegingen in series op rustige wijze. Het zorgt dat je minder de kans krijgt om in je hoofd te gaan zitten. Het stagneert de gedachtestroom. In korte reeksen van oefeningen die elkaar vloeiend opvolgen en zich herhalen, maakt je lichaam soepel, krachtig en flexibel. Easy Flow is een zachtere variant op de ‘gewone’ Flow Yoga (Vinyasa Yoga).

slider

Docenten: Petra Martens en Adrienne de Ruijter
Kenmerken: Vloeiende oefeningsseries, innerlijk verzachtend, meditatief bewegen. Vooral voor de veeleisende mens. Voor alle yoga levels.
Intensiteit: ***

Regular Flow

Vinyasa betekent “adem-gesynchroniseerde beweging”. Vinyasa yoga is dan ook een serie van houdingen die je laat bewegen door de kracht van het inademen en uitademen. Vinyasa bewegingen zijn soepel vloeiend en bijna dans-achtig, hetgeen verklaart waarom het soms is aangeduid als Vinyasa Flow of gewoon Flow.

Deze stijl zorgt voor heel wat veelzijdige series, maar vrijwel zeker Zonnegroeten. Verwacht beweging, niet alleen strekkingen. Het niveau is sneller dan een Easy Flow of Dru Flow Les en omvat uitlijnings-georiënteerde houdingen en sequences. Deze stijl is niet zo sterk als Power FlowYoga.

canstockphoto22195691

Docent: Adrienne de Ruijter
Kenmerken: Vloeiende Yogaseries, versterkend, versoepelend, vitaliserend
Intensiteit: *****

Intensive (Poweryoga)

In deze creatieve dynamische flow yoga les bewegen we in een ritmisch tempo verbonden met de adem en met gebruik van Vinyasa’s door de asanas heen.

Er komen regelmatig verschillende thema’s aan bod vaak verbonden aan de seizoenen. Met de verschillende thema’s duiken we dieper in de anatomie van de houdingen en het energetische effect daarvan. Er is ruimte om jezelf uit te dagen, je fysieke en soms ook mentale grenzen op te zoeken waarbij respect voor jezelf en jouw lichaam altijd het uitgangspunt is.

Je werkt aan het opbouwen van kracht, flexibiliteit waardoor je stabiliteit en balans gaat ervaren. Naast de lichamelijk inspanning is er aandacht voor ontspannen en bewuste adem.

Docenten: Jolanda van Noort
Kenmerken: Conditie, kracht, energie, flexibiliteit en ontspanning, uitdagend. Je maakt kennis met weerstanden en het op vredevolle wijze grensverleggend beoefenen van yoga.
Voor de gemiddelde en gevorderde beoefenaar. Niet geschikt voor: blessuregevoelige deelnemers en diegene die een fitnessles verwachten waarin je het uiterste van jezelf vraagt.
Intensiteit: *****/******

Bij strandyoga: We verzamelen voor strandtent Suiderstrand via strandslag 2a aan de Machiel Vrijenhoeklaan in Kijkduin te bereiken. Neem een badhanddoek mee als yogamat, laagjes kleding, water en zonnebrandcreme.

Snel naar:

Lesrooster

Tarieven

Inschrijven abonnementen

Voorwaarden

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.