a guided musical & meditative innerjourney / een geleide muzikale en meditatieve reis in beweging

ca 90 min sessie | Tarief €20 | Het Tolland 4 | Docente/therapeute Esther Goercharn

a61723a6502bbba9dfe773961d5dc688

Niet liggend een meditatieve visualisatie/reis ervaren maar staand/bewegend. Hoe vaak keren we eigenlijk even naar binnen om werkelijk contact te maken met wat er van binnen leeft? Om te luisteren naar de signalen die ons lijf geeft? Precies.. niet vaak.

En dat is nu juist zo essentieel in de hectiek van je leven. Door het verliezen van het contact met jezelf, in plaats van zo nu en dan even bewust stil te staan bij wat je voelt en nodig hebt, worden we opgeslokt in de maalstroom van onszelf opgelegde taken, gewoonten, patronen. We hebben soms niet meer door dat wat er gebeurt in ons lijf, een afspiegeling is van wat in ons hoofd omgaat aan overtuigingen, denkpatronen en ons eigen zelfbeeld.

Hierdoor kunnen fysieke en/of mentale klachten ontstaan. Release in Motion leert je weer contact te maken met jezelf middels geleide meditatie, het intuïtief bewegen van binnen uit (InnerMotion) en de begeleidende muziek opgebouwd uit Alpha, Theta en Delta golven die de hersengolven kalmeren, waardoor je in een soort fijne, trance komt die je aandacht op veilige en comfortabele wijze naar binnen brengt.

Je raakt weer verankerd, meer thuis met jezelf, je komt op adem en door met diverse thema's te werken als de seizoenen, emoties, elementen etc.. maken we geblokkeerde energie vrij waardoor je je vaak na de sessie weer heerlijk vitaal en vrij voelt.

De sessies bestaan uit:

  • een beginmeditatie (statisch)
  • opwarming
  • een visualisatiereis met ondersteuning van muziek en geleide meditatie
  • Tekenen om jouw reis visueel te maken
  • en een integrerende meditatie.

Versterk de verbinding met jezelf, ervaar meer plezier, vertrouwen, liefde, geluk .. ontdek jezelf en beweeg en maak je vrij, ontdek een nieuwe jij, een completere JIJ!

Share on Social Media

Snel naar:

Lesrooster

Tarieven

Inschrijven abonnementen

Voorwaarden

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.