Yes, eindelijk vakantie! Kijk je ook zo uit naar de vakantie? Even bijtanken? En ook nog heel veel te doen voordat je je welverdiende vakantie gaat genieten. Herken je dit?

Vind je het een uitdaging om je werk en privéleven in balans te houden? Deadlines, altijd bereikbaar zijn, de zorg voor een gezin, sporten, vrienden en leuke dingen doen en plezier maken,  Het slokt zoveel energie op dat je steeds minder geniet van je werk en privéleven. Je wilt het wel anders, maar weet nog niet hoe. Want hoe zorg je dat jouw werk en privéleven in balans komen zonder het gevoel te krijgen dat je iets mist of iemand te kort doet?

 

Op zaterdag 14 september organiseren we de workshop “werk en privéleven in balans”

 

In deze inspirerende workshop gaan we aan de slag met de “Less is more” aanpak. Een aanpak die jou helpt om je werk en privéleven meer in balans te brengen. Bewuste keuzes maken en grenzen stellen zorgen ervoor dat je voldoende tijd overhoudt om leuke dingen te blijven doen. Klinkt logisch, maar toch lukt het niet altijd.  Daarom deze workshop, waarin je praktische handvatten, inzichten en inspiratie mee krijgt.

 

De workshop van 1,5 uur is gecombineerd met een yoga nidra sessie. Deze ontspannende yoga nidra sessie zorgt ervoor dat je op een dieper bewustzijn je nieuwe gemaakte keuzes verankert. Dit helpt je om jouw gemaakte keuzes in de praktijk te brengen.

Wil jij na de zomer(vakantie) ook een gezonde werk - privé balans, schrijf je dan in voor deze workshop!

 

 

 

 

Met Sybren en Irma

65898829_1665366140274979_7882006089061892096_o

Praktisch

  • Investering: 59,- p.p.
  • Deelnemers: min 7 en max 14
  • Datum: Zaterdag 14 september
  • Tijdstip: 13:30
  • Duur: 2,5 uur