• Mail: info@solideyoga.nl

06-24771145 | Infodesk 0174-508693
Administratie: info@solideyoga.nl

logo
Solide Yoga & Wellness

Dé OntspanningsExperts van Wateringen

AromaZense™ Behandelingen

Care for Senses™ Behandelingen

Snel overweldigd? .. Emotioneel? .. Op zoek naar balans en geruststelling?

Maak kennis met Care for Senses™ behandelingen. Bij deze behandelingen wordt gebruik gemaakt van de Emotional Aromatherapy van DoTERRA©. Deze pure essentiele olien kalmeren de emoties en brengen je weer in balans. Wist je dat essentiële oliën de emotionele balans en rust bevorderen en een gezonde biochemie? Daarnaast is geur de snelste manier om je gemoedsstemming te beïnvloeden.

page_1

De behandeling

De behandeling duurt ca 30 minuten. Eerst wordt vastgesteld met welke olie gewerkt gaat worden in overleg met de cliënt. Deze olie kan worden toegepast op diverse plaatsen, als de handen, hart gebied, voeten, enkels, polsen, slapen, nekwervels en op de onderrug. Essentiële oliën hebben het vermogen om sneller dan orale medicatie door de celwand heen te dringen en daardoor al snel zijn effecten te kunnen openbaren op gebied van welbevinden, ontspanning en ondersteuning van de gezondheid. Na het aanbrengen wordt gewerkt met magnetiseer en healing technieken; zachte energie sturing vanuit de handen door de handen in specifieke volgorde op het lijf en hoofd te plaatsen of enkele cm voor het lijf te houden in combinatie met zachte druk van de handen.

moodsupportphoto-1024x768

Wie geeft de behandeling?

Esther Goercharn Energetisch Therapeute en Wellness adviseur in DoTERRA© oliën is o.a. gespecialiseerd in essentiële oliën, Aromatherapie, Yoga en meditatie, Hypnotherapie, Stresscounseling, Healingtechnieken, Fibromyalgie ondersteuning, Angst en Paniekaanvallen, Burn-out en Chakra- en Aurahealing.

20170823_093831I

Kosten

De kosten zijn €45 per behandeling

Wanneer?

Esther geeft op woensdag- en vrijdag deze behandelingen.

doterra-emotional-wheel-complete-01

Afspraak maken?

Aanvraag Care for Senses™ behandeling

Snel naar:

Lesrooster

Tarieven

Inschrijven abonnementen

Voorwaarden

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

INSTRUCTIE:

  • Klik op de paarse button. Na het aanmaken/inloggen account, klik je op 'mijn lesrooster' en vervolg je met 'nieuwe aankopen'.