Reserveren bij Solide Yoga & Wellness

Solide Yoga & Wellness werkt met een eenvoudig reserveersysteem van MomoYoga speciaal ontwikkeld voor Yogascholen. In dit reserveersysteem kun je terecht:

 • Als Abonnementhouder; voor het reserveren van je inhaallessen, het annuleren van je les wanneer je niet kunt komen, het inzien en wijzigen van je accountgegevens, het inzien van je tegoed inhaallessen en het inzien van je ingeboekte lessen
 • Als rittenkaarthouders; voor het reserveren of annuleren van je ritten, het inzien en wijzigen van je accountgegevens en inzien tegoed ritten

Instructievideo MomoYoga

Bekijk deze video om een rondleiding te krijgen in ons reserveringssysteem. Klik na het afspelen op het incoontje rechtsonderin het schermpje van Youtube om naar een volledig scherm te gaan. Het beeld kan in het begin wat wazig zijn ivm het inladen, dit trekt bij.

Stap voor stap instructie

Veelgestelde vragen:

Wat is MomoYoga?

MomoYoga is een reserveersysteem speciaal ontwikkeld voor Yogascholen. Met dit systeem stelt het de Yogaschool instaat om haar deelnemers eenvoudig te laten reserveren in het lesprogramma.

Hoe moet ik reserveren?

Hoe je dient te reserveren kun je visueel terugvinden boven aan deze pagina in de vorm van een instructie video of een Stap voor Stap Slider.

Uitleg:

 1. Ga naar www.momoyoga.nl/mijnsolideyoga
 2. Kies een les
 3. Login of schrijf in
 4. (koop abonnement/rittenkaart)
 5. Bevestig je reservering
Hoe koop ik een Rittenkaart, Proefmaand of Losse les?

Indien je al een account hebt kun je tijdens het reserveren een abonnement/rittenkaart aanschaffen. Ook kun je door rechtsboven in op www.momoyoga.nl/mijnsolideyoga inloggen en dan boven in de menubalk naar ‘mijn lesrooster’ gaan. Hierin vind je ook de optie om een abonnement, losse les of rittenkaart aan te schaffen.

Hoe meld ik me af?
 • Ga naar de site www.momoyoga.nl/mijnsolideyoga
 • Login (rechtsbovenin)
 • Ga naar het lesrooster en zoek je les in het rooster waar je je voor wilt afmelden. Je herkend deze makkelijk aan de rode ‘uitschrijven’ knop achter deze les.
 • Of ga naar ‘mijn lesrooster’ en zie hier alle geplande lessen staan die je middels een rood kruis achter de les makkelijk kunt annuleren
Hoe wijzig ik mijn accountgegevens?

Door in te loggen op de site www.momoyoga.nl/mijnsolideyoga rechtsbovenin en na het inloggen rechtsbovenin op je naam te klikken zodat zich een menu uitvouwt met ‘mijn profiel’. Door te klikken op deze optie kom je in het accountscherm. Wijzig hier bij bijvoorbeeld een verhuizing je gegevens of bij een nieuw telefoonnummer.

Kan ik mijn Rittenkaart verlengen?

Je ontvangt van ons ca 7 dagen voor het verlopen van je kaart automatisch een verlengingsverzoek met een link waarmee je direct in de winkel terecht komt. Heb je deze mail niet meer bij de hand, dan kun je na het inloggen (rechtsbovenin) op www.momoyoga.nl/mijnsolideyoga via de keuze ‘mijn lesrooster’ door op de blauwe button te klikken een strippenkaart of abonnement aankopen.

Hoeveel inhaallessen mag ik doen met mijn maandabonnement?

Wanneer je eens een les mist mag je de les binnen 1 week inhalen. Hoeveel lessen je mag inhalen is als volgt:

 • Met een 1x p/wk maandabonnement is dit 1 les per maand
 • Met een 2x p/wk maandabonnement is dit 2 lessen per maand
Huisregels en benodigd/tips bij lessen

HUISREGELS

 • Mobiele telefoons dienen uitgeschakeld te zijn tijdens de les en opgeborgen, dan pas kun je met volle aandacht bij de les zijn
 • Draag tijdens de yogalessen aub geen sterk ruikende parfum
 • Zweet je snel, neem een handdoek mee
 • Deodorant is gewenst
 • Tijdens de Yogalessen wordt geacht stilte te bewaren om goed met de aandacht naar binnen te kunnen keren
 • Zorg dat je op tijd komt voor de les en niet precies op het moment dat de les start. Voordat je rustig kunt zitten dien je namelijk ook nog je jas en schoenen uit te doen en voordat je zit zijn we alweer enkele minuten verder
 • Zorg dat je weinig tot geen bagage meeneemt. Er is op onze locatie helaas geen kleedruimte en grote tassen zijn hinderlijk voor de bewegingsvrijheid in de les
 • Meld evt. fysieke/mentale klachten voorafgaande persoonlijk aan de docent (aub niet klassikaal)
 • Gebruik antislip sokken of beoefen Yoga op blote voeten
BELANGRIJK VOOR RITTENKAART GEBRUIKERS

Let op, vakanties en feestdagen die vallen in de geldigheid van je proefmaand/rittenkaart worden niet automatisch bij de geldigheid van de kaart opgeteld door het reserveringssysteem. Het is natuurlijk zonde wanneer je binnen de geldigheid van je rittenkaart weken/dagen moet missen. Geef ons daarom een seintje wanneer wij de geldigheid niet hebben aangepast via info@solideyoga.nl. We passen de geldigheid dan handmatig aan.

Snel naar:

Lesrooster

Tarieven

Inschrijven abonnementen

Voorwaarden

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.