Uitleg online reserveren

01. Ga naar ons online lesrooster

Ga naar online Reserveren en kies je les uit. In de rechterbovenhoek kun je het weeknummer veranderen. Let op, inladen kan even duren.

02. Kies je les

Kies je les uit door op ‘boek nu’ te klikken. Je ziet dan een reserveringsoverzicht.

03. Log in of maak een account aan

Hier log je in of maak je een account aan. Let op, je kunt maar 1x een account aanmaken. Met dit account kun je lessen inboeken, rittenkaarten kopen of een proefmaand. Wil je een vast abonnement klik je hier. Je hebt dit account dan alleen nodig om inhaallessen in te boeken of af te melden.

04. Je bent nu ingelogd

Je bent nu ingelogd en kunt wanneer je bijvoorbeeld een inhaalles inboekt bij opmerkingen plaatsen ‘inhaalles voor de les van …(datum)’. Voor vragen adviseren we je met ons te mailen of te bellen.

05. Bevestig je reservering

Bevestig je reservering.

Voor Abonneehouders: Vink aan dat het van je strippenkaart (cq. abonnement) af dient te gaan anders dien je te betalen

Voor Niet Abonneehouders: Klik op ‘verder met betalen’ of klik rechts in het scherm onder het bedrag voor een gratis proefles de ‘cadeaucode invoeren’ optie en voer de code in (www.solideyoga.nl/proefles).

06. Betaling afronden

Betaal voor je les via Ideal en klik op Reservering afronden. Hierna ontvang je op het door jou opgegeven mailadres een bevestiging met praktische info.

Solide Yoga biedt je volop gebruikersgemak met de smartphone app.

Download op de volgende wijze de app:

Iphone

• STAP 1: open de app http://onlineafspraken.nl/ios/solide-yoga in Safari en zie een pop-up verschijnen met de tekst ‘Installeer deze webapp op uw iPhone’.

• STAP 2: Kies voor ‘Zet in beginscherm’.

• STAP 3: Geef de app een naam mee die voor herkenbaar is voor je.

Je ziet de app met het logo op het beginscherm van uw iPhone

 

Android

 

UITLEG HOE DE APP TE GEBRUIKEN VIND JE HIERONDER

 

Je wilt je afmelden omdat je niet naar je vaste les of de ingeboekte les kunt komen?

 • • Wanneer je losse lessen in boekt op flexibele basis, ontvang je altijd een reserveringsbevestiging per mail waarin een annuleerlink aanwezig is. Bewaar dus altijd je reserveringsbevestiging tot je les voorbij is. Zo heb je altijd de annuleerlink bij de hand
 • • Login via de App op je smartphone en meld onderin via ‘je afspraken’ af
 • • Afmelden kan tot 1 uur tevoren, afhankelijk wat voor soort activiteit (workshops = langer te voren)
 • • Heb je geen App, dan kun je ook via deze link je afmelden. Dit is eigenlijk de app-link voor op je smartphone maar ook te gebruiken op je PC

1. Reserveren in de App

Open de App op je telefoon, je ziet nu dit scherm met uiteraard de datum van vandaag. Rechts onderin kun je inloggen, of eerst beginnen met reserveren.

2. Kies activiteit

Kies hier je activiteit, je kiest tussen groepslessen of workshops/cursussen.

3. Kies les

Kies nu je les. Achter elke les staat het tarief voor een losse les. Wanneer je ingelogd bent herkend het systeem wat voor abonnement jij hebt bij Solide Yoga (strippenkaart/maandabonnement). Je hoeft dan geen losse les te betalen.

4. Reserveer & Bevestig

Log in, hierna zie je als je een activiteit hebt uitgekozen dit scherm. KIES STRIPPENKAART. Dit lijkt vreemd, maar het systeem leest met een klik op deze button wat voor abonnement je hebt (we kunnen dit technisch gezien helaas niet op de app aanpassen, excuses voor de verwarring. Via PC is dit wel duidelijk). Hierna kun je bevestigen en ontvang je een reserveringsbevestiging.

5. Afmelden

Wanneer je je afspraak wilt annuleren klik je op ‘mijn afspraken’ wanneer je ingelogd bent. Je ziet hier je afspraakgeschiedenis en de afspraken in de toekomst. Achter je toekomstige afspraken staat ‘annuleer’. Klik hierop, bevestig en je afspraak is weer geannuleerd. Let op voor lessen geldt tot 1 uur tevoren afmelden en voor workshops/cursussen tot 24 uur tevoren afmelden.

Instructie videos

Veel gestelde vragen

Ik kan niet inloggen

Het lukt niet om in te loggen met de inloggegevens die je hebt:

TIPS

 • • Zorg dat je goed oplet op hoofdletter gebruik
 • • Vaak zijn inlogsystemen zo beveiligd dat het kopiëren van de gegevens tot problemen kan lijden. Zorg er altijd voor dat je handmatig de gegevens intypt. Vaak bij het kopiëren wordt er nog een extra spatie meegenomen die het inloggen tegenhoudt. Spatie wordt namelijk als extra teken gezien
 • • Is het juiste mailadres bij ons bekend?
 • • Heb je je gebruikersnaam wellicht aangepast?
 • • Onthoud het systeem waar je mee werkt je wachtwoorden? Verwijder de browsergeschiedenis dan eerst anders zal deze altijd bij herkenning van de site van Solide Yoga het oude wachtwoord opgeven om mee in te loggen

 

Als geen van bovenstaande van toepassing is:

 1. 1. Kies dan voor een nieuw wachtwoord
 2. 2. NB: Maak niet zomaar opnieuw een account aan, hieraan staan namelijk niet de abonnementsgegevens gekoppeld zodat je bij het reserveren gevraagd wordt om te betalen voor je lessen, terwijl dit niet hoeft!!!
 3. 3. Niets lukt? Raadpleeg ons dan via contact

 

 

Ik moet betalen maar heb een abonnement

Tijdens het reserveren wordt je gevraagd om te betalen, terwijl je al een abonnement hebt. Wanneer je hebt ingelogd herkent het systeem vanzelf of je een abonnement hebt. Het systeem vraagt je dan ‘deze afspraak afrekenen met mijn strippenkaart’.

Onze rittenkaarten en abonnementen worden door dit systeem allemaal gezien als RITTENKAART. Je ziet onder de afspraak een abonnementstype aangegeven staan dat aan jouw account gekoppeld is. Vink deze regel dus altijd aan, zodat je niet achteraf voor een losse les dient te betalen.

afvinken

 

 

 

Ik kom niet op de site

Het lukt je niet om op de site te komen of je krijgt een leeg scherm

Onze website en Reserveringssysteem werken in een beveiligde omgeving. Dit luistert nauw. Soms wordt er net even geupdate. Probeer het later dan nog eens. Of probeer ipv de Lesrooster variant reserveren even de kalendervariant.

Soms is de inlog ook afhankelijk van de browser waarin je werkt of de snelheid van je computer

Een laatste optie kan zijn dat je browsergeschiedenis die cookies onthoudt te vol is waardoor er geen toegang wordt verleend om op de site in te loggen

 

Lukt het alsnog niet, raadpleeg ons dan via Contact.

Ik heb een kortingscode maar weet niet hoe ik die moet opvoeren

Nieuwe deelnemers ontvangen 1 gratis proefles van ons. Hiervoor bestaat de code SOLIDEPL16. Deze code is 1x per persoon te gebruiken. Ook werkt Solide Yoga met kortingscodes bij workshops waarbij vaste Leden aantrekkelijke kortingen* ontvangen naast Niet leden.

Tijdens het reserveren zie je tijdens het afrekenen de mogelijkheid om dit invoeren. En wel hier:

STAP 1

Kies reserveren op kalenderbasis afhankelijk wat je wilt reserveren (via de homepage ingang + via Proefles aanvraag voor lessen en via de Workshopagenda voor workshops)

STAP 2

Kies de betreffende les/workshop

STAP 3

Login of maak een Login aan

STAP 4

Je ziet nu een overzicht met de optie onder het bedrag om een kortingscode in te voren, zie hieronder:

kortingscode

 

STAP 5

Wanneer je deze aanklikt voer je de kortingscode in

kortingscode-1

 

STAP 6

Na het invoeren van de kortingscode, zie je de naberekening in het overzicht dat je alleen nog hoeft te bevestigen om te reserveren. Je scherm ziet er als volgt uit:

kortingscode-2

 

Hoe meld ik me aan voor een abonnement?

Het aanmelden voor een abonnement doe je via deze link.

Je kunt je met het formulier gekoppeld aan deze link inschrijven voor verschillende maandabonnementen.

Door het aanmelden via dit inschrijfformulier verbind je je automatisch aan onze voorwaarden

 

Hoe meld ik me aan voor een strippenkaart?

Een strippenkaart schaf je aan tijdens het reserveerproces. Reserveer daarom via de kalender op de homepage of ga naar het lesrooster reserveren. Wanneer je je eerste afspraak inboekt wordt je gevraagd hoe je wilt betalen. Dit kan per les a €12 maar er wordt je ook een aanbod gedaan om uit verschillende opties te kiezen, binnen deze opties valt ook de strippenkaart. Let op dat je wanneer je zwanger bent de zwangerschapsrittenkaart kiest.

Hoe boek ik inhaallessen in?

Met de inlogcodes die je zelf hebt aangemaakt tijdens het inboeken van je proefles (of tenzij anders, van ons hebt ontvangen) log je in op de mobiele app of online via http://onlineafspraken.nl/ios/solide-yoga.

 1. Meld je af voor je eigen les door op ‘mijn afspraken’ te klikken waarna je in je overzicht komt en per les kunt annuleren (klik op de ‘annuleer’ button)
 2. Kies een andere les uit en geef aan bij de opmerkingen dat het gaat om een inhaalles
Waarvoor gebruik je online reserveren?

Solide Yoga werkt met het gemak van online reserveren

Online reserveren gebruik je:

Als Abonnee met een vaste lesplaats per week voor:

 • het afmelden van je les bij afwezigheid
 • het boeken van een inhaalles
 • het inboeken van lessen in het zomerrooster waarin je onbeperkt mag lessen

Als Abonnee met een Flexibel abonnement of als Rittenkaarthouder voor:

 • het inboeken van al je lessen
 • het afmelden bij afwezigheid

Waar is het krediet voor dat ik zie bij het inboeken?

Heeft u een Abonnement voor een vaste lesplaats? Dan ziet u tijdens het inboeken van uw inhaalles de optie om de les van uw rittenkaart/abonnement (en bij de mobiele app kiest u ‘rittenkaart’) af te halen. Uw abonnement werkt niet op basis van een rittenkaart. Dit krediet is voor ons ingesteld als controle op inhaallessen, zodat hier geen misbruik van gemaakt kan worden. U heeft met een 1x per week abonnement recht op 1 inhaalles per maand en bij een 2x p/wk abonnement 2. Het NIET zo dat u nu automatisch krediet heeft om EXTRA lessen in te boeken. De inhaallessen zijn puur voor sporadisch gebruik van toepassing. Let u daarom aub niet bij het inboeken op de hoeveelheid krediet. Mocht deze op zijn, neem dan even contact met ons op.

Pin It on Pinterest