Nieuws

 

E-Coaching bij Hoogsensitiviteit

bigstock-Laptop-Woman-Happy-25255925-555x242E-coaching is een bewezen functioneel ondersteunende toepassing die zeker geschikt is voor mensen met Hoogsensitiviteit. Voordeel hiervan is dat je zonder persoonlijk contact (face 2 face) meer bewust bezig met je eigen gedachten, gevoelens en behoeften. Lees meer over de voordelen hier..

Nieuwe lessen

Wij werken momenteel ivm het hoge animo voor onze lessen aan de ontwikkeling van meerdere lessen. Omdat onze nieuwe maandag Vinyasa Flow Les zoveel animo trekt, wensen we ook extra lessen in Vinyasa Flow op de woensdagochtend, vrijdagochtend en eventueel ook voor jongeren op de zaterdagochtend aan te bieden. Ook werken we aan een mogelijkheid voor Yoga voor mannen olv van natuurlijk een man en aan een zondagochtend les. Hou onze Facebook site en ons laatste nieuws in de gaten

Reserveren op meerdere wijzen

Wellicht heeft u het al gezien. Het reserveren kan sinds kort ook op basis van een lesrooster waar u online realtime per week op datum direct ziet waar u nog kunt reserveren en hoeveel plaatsen nog beschikbaar zijn. Ook ideaal voor lessen die nieuw zijn. U ziet direct of er al 3 deelnemers zijn aangemeld, pas dan gaan de lessen wekelijks door. Natuurlijk kunt u ook voor de oude versie kiezen via de link. Kijk hier hoe het er nu uitziet..

Solide Yoga partner Gezond & Fit

G&FSolide Yoga is vanaf oktober partner van Gezond & Fit Nederland, dat mensen motiveert zowel medisch als op conditioneel/welzijn gebied te gaan bewegen. Lees hier meer..

Bezinningsdag in aantocht

Momenteel werken we aan een prachtige positieve energie dag met hulp van o.a. Boudy Pilgram (Burnout/stress coach), Eline le Mair (voedingscoach) en Esther Goercharn (Yogadocent en energetisch therapeut). Een hele dag in het teken van positive awareness!.. hou ons nieuws in de gaten..

Snel naar:

Lesrooster

Tarieven

Inschrijven abonnementen

Voorwaarden

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.