Ontspanningsmassages bij AromaZENse

Even voorstellen:

Mijn naam is Gwendolyn van der Meer-van der Kleij en sinds 1 oktober 2021 geef ik bij Praktijk AromaZENse van Solide Yoga ontspanningsmassages. Ik doe dit met veel plezier, passie, aandacht en liefde.

Na een moeilijke periode in mijn leven waarin ik te maken had met depressie en veel stress in mijn kantoorbaan heb ik de keuze gemaakt om mijn hart te volgen en werk te gaan doen waarin ik mensen kan helpen. Van origine ben ik schoonheidsspecialiste en de massages vind ik altijd het fijnste om te doen. Mensen volledig laten ontspannen en even een moment rust en tijd voor zichzelf gunnen. Dat doe ik met heel veel liefde en toewijding.

In deze drukke en onzekere tijden is het fijn om op bepaalde momenten even tot jezelf te kunnen komen. Naar binnen keren en uit je hoofd komen. Een massage met natuurlijke aromatische oliën van Drops of Heaven geeft een algehele ontspanning voor lichaam en geest.

In mijn visie is een massage een belevenis waarin ontspanning, geur en aandacht voor de klant centraal staat. Ik neem graag de tijd voor je en na de massage kan je even bijkomen met een kopje thee of verfrissend (fruit)water.

Ik hoop je daarom snel te begroeten in de fijne praktijkruimte van AromaZENse, waarin ik je alle aandacht kan schenken.

Zie ik je snel?

 

Hartelijke groet,

Gwendolyn

20210914_095810

Vraag nu direct een ontspannende massage aan!

Please enter your name.
Please enter a subject.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
  • Bij aanvraag voor een Massage behandeling, neemt Gwendolyn contact met u op om een afspraak te maken
  • Indien u verhinderd bent kunt u tot 24 uur tevoren kosteloos annuleren
  • annuleert u binnen deze tijd zijn de annuleringskosten 50%
  • Bij een no show zijn de annuleringskosten 100%
  • U komt niet wanneer u Corona gerelateerde klachten heeft en meldt dit tijdig bij ons
  • Deze behandeling vervangt geen medische adviezen en medicatie voorgeschreven door uw behandelend arts.
  • Behandelaar heeft het recht om behandeling te weigeren indien zij zich niet in staat acht om de patiënt gezien medische achtergrond en/of aandoening voldoende te kunnen ondersteunen of hieraan twijfelt.
  • Indien u verhindert bent dient u tot 24 uur tevoren te annuleren door ons te mailen, appen (06-24771145) of te bellen via info@solideyoga.nl. Wordt dit niet gedaan, dan wordt 50% van de behandelingskosten in rekening gebracht.
 
 
 
 
You must accept the Terms and Conditions.

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor ontspannend nieuws!

Relax. Je verdient het...

We zullen je mailadres niet voor spam gebruiken en geven en verstrekken deze niet aan derden. Je kunt ieder moment weer afmelden door op 'unsubsribe' te klikken in de nieuwsbrieven.

Wij werken o.a. met Drops of Heaven

MasOlieDisplay1-1024x683

Na je massage helemaal weg van die heerlijke geuren van Drops of Heaven?

Ga naar de site en bestel met korting (kortingscode solideyoga)

drops-of-heaven-logo-2020 (1)
RELAXFACE Gezichtsmassage incl. hoofd, nek en schouders
€30

• 20 minuten

Ongemerkt spannen we vaak onze spieren in ons gezicht aan (denk aan je kaken en de frons in tussen je wenkbrauwen). Super fijn om je gezicht eens heerlijk te laten ontspannen waardoor de rest van je lichaam automatisch ook relaxter aanvoelt. 

€30
RELAXBACK Rug/nek/schouder massage
€40

• 30 minuten

Een massage waarbij op een fijne manier de spanning in je rug, nek en schouders aan wordt gepakt. Ook de achterkant van de armen worden gemasseerd. Op het eind van de massage vraag ik  je om je te draaien en masseer ik vanuit deze positie nog extra de nek en schouders (monnikskapspier) en hoofd. 

€40
RELAX/FACE/FOOT Gezichtsmassage incl. hoofd, nek, schouders + handen + voeten
€45

• 40 minuten

Wil je geen hele lichaamsmassage maar wel wat langer ontspannen. Dan is dit een fijne manier. We beginnen bij het gezicht (inclusief hoofd, nek en schouders). Daarna masseer ik je handen en als laatste je voeten zodat je ontspannen en weer goed geaard de deur uit gaat. 

€45
ANTI-STRESS Lichaamsmassage
€75

• 75 minuten

Het paradepaardje in dit rijtje: Wil je ultieme ontspanning, kies dan voor deze uitgebreide massage. 75 minuten heerlijk genieten van een totale lichaamsmassage met gebruikmaking van Drops of Heaven oliën. 

€75