Waarom Massage zo goed voor je is!

Een massage geeft heerlijke ontspanning. Maar ook is een massage heel gezond voor je lichaam. Daarom is het verstandig om je lichaam structureel te laten masseren. Waarom?

♥ Massage verbetert het immuunsysteem

♥ Massage is een heel doeltreffend middel bij spanningsklachten en stress

♥ Massage laat je beter slapen

♥ Massage maakt je gelukkiger

♥ Massage laat je beter in je vel zitten

♥ Massage maakt je gespannen spieren weer soepel

♥ Massage verbetert de bloedcirculatie

♥ Massage verwijdert afvalstoffen

blog
Selma Sentio

Even voorstellen

Hallo ik ben Selma, begonnen als aerobic- en fitness instructeur bij een damessportschool. Ik heb veel verschillende lessen gegeven zoals aerobic, fitness, bodypump, steps, body balance, tae bo enz.  Dit deed ik naast mijn baan als secretaresse.

Zo’n 9 jaar geleden heb ik ook een opleiding voor masseur gevolgd en als je eenmaal met dat virus besmet bent wil je alleen maar meer. Hierdoor beheers ik al een redelijk aantal massages om te geven en wat is dat toch geweldig om te doen. Zeker in combinatie met het sporten zo leer je het menselijk lichaam goed kennen en kan je mensen op verschillende vlakken helpen om zich fit en vitaal en blij te voelen.

Wie weet zie ik je snel op de massage tafel of in een pilates les hier bij Solide Yoga en Wellness. Ik heb er zin in.

 

Hartelijke groet,

Selma

 

Massagevormen

Klassieke-/ ontspanningsmassage
Een klassieke massage of ontspanningsmassage is een van de oudste massagevormen die wij kennen. Door gebruik te maken van de verschillende massage technieken tijdens de klassieke massage ontstaat er een reactie die tot herstel, evenwicht en vernieuwde
energie kan leiden. De massage wordt uitgevoerd met massageolie en op de blote huid.

Ayurvedische massage
Een Ayurvedische massage werkt op zowel fysiek als ook psychisch niveau. Zij staat bekend om haar preventieve werking. Zij stimuleert onder andere de bloedsomloop en het lymfestelsel, de opname van voedingsstoffen, de doorbloeding van de organen en activeert de afscheiding van gifstoffen en zorgt voor een diepe ontspanning. De massage wordt uitgevoerd met veel massageolie en op de blote huid, het hele lichaam wordt gemasseerd ook billen, buik, borst en hoofd worden gemasseerd.

Metamorfose massage
Deze zachte helende massagevorm is ontwikkeld door Dr. Robert St. John (1914-1996), arts en reflexoloog. Tijdens de metamorfose massage worden handen, voeten en hoofd heel zacht gemasseerd op de zogenaamde prenatale lijnen. U hoeft zich hiervoor niet uit te kleden. Een metamorfose massage kan helpen blokkades op te ruimen en te verwerken om zo een nieuwe start te maken. Deze vorm van massage werkt heel ontspannend, brengt de geest tot rust en kan ondersteunend werken in periodes van veranderingen zoals echtscheiding, verhuizing, zwangerschap, verandering van (werk)omgeving. Deze zachte vorm van massage is geschikt voor volwassenen, kinderen en zwangeren. Het kan helpen bij stress gerelateerde en zwangerschap gerelateerde klachten, spanningen, bij drukke kinderen (ADHD) en autisme.

Chinese stoelmassage
De Chinese stoelmassage is een massage van nek, schouders, armen, handen en rug gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeswijze. De behandeling wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde massagestoel. De massage wordt over de kleding heen gegeven: u hoeft zich dus niet uit te kleden.

 

Indonenische rugmassage (Pitjit Belakang)

Pitjit betekent in het Indonesisch masseren en belakang betekent rug. Naast de rug wordt er ook aandacht aan nek en schouders besteed. Pitjit is een traditionele massagetechniek uit Indonesië en wordt al duizenden jaren overgedragen van (groot)ouder op (klein)kind en wordt ondanks de stevige massagegrepen als ontspannend ervaren, maar kan ook pijnverlichtend werken. De massage wordt uitgevoerd met massageolie op de blote huid.

Stacked stones and white flower with petal on water drops

Prijslijst

Soort Duur Prijs
Klassieke Massage (rug/schouders/nek 30 €35
Klassieke Massage (gehele lijf muv borst/buik) 60 €65
Ayurvedische massage (gehele lichaam incl. buik, borst, hoofd) 75 €75
Metamorfose massage 60 €60
Chinese Stoelmassage 20 €20
Chines Stoelmassage 30 €30
Indonesische Rugmassage 30 €35

* Voor alles wordt gezorgd en is inbegrepen in de prijs: massagetafel of -stoel, lakens, handdoeken en massageolie.
* In overleg kom ik op locatie.

 

Wanneer

Afspraak maken? Maak gebruik van onderstaand formulier:

Vraag nu een van deze heilzame massages aan

Please enter your name.
Please enter a subject.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
  • Bij aanvraag voor een massage, neemt Selma contact met u op om een afspraak te maken
  • Indien u verhinderd bent kunt u tot 24 uur tevoren kosteloos annuleren
  • annuleert u binnen deze tijd zijn de annuleringskosten 50%
  • Bij een no show zijn de annuleringskosten 100%
  • Deze massages zijn niet bedoeld als sensuele massages
  • U komt niet wanneer u Corona gerelateerde klachten heeft en meldt dit tijdig bij ons
You must accept the Terms and Conditions.