Handig: Doorlopende zwangerschapsyoga lessen, op elk moment van de zwangerschap in te stromen, met een rittenkaart, gewoon eenvoudig!

nuFotolia_68102047_S

Doorlopende Zwangerschapslessen

Zwangerschap en geboorte zijn belangrijke ervaringen in het leven van een vrouw. Lichaam en geest worden aan allerlei veranderingen blootgesteld. Yoga kan een zeer goede leidraad en hulpmiddel zijn in dit proces.

De oefeningen en technieken die behandeld worden tijdens deze lessen zijn er op gericht de vrouw te ondersteunen in haar zelfvertrouwen en zelfwerkzaamheid en ontspannen voor te bereiden op de periode van weeen en bevalling. De oefeningen zijn aangepast aan deze bijzondere periode en gaan uit van de mogelijkheden van het lichaam. Er wordt tijdens de lessen informatie gegeven over de bevalling,de verschillende wijzen van bevallen en info over het opvangen van de wee-en. Voor technieken t.a.v de bevalling zelf wordt verwezen naar de verloskundige. De verloskundige kan de vrouw goed instrueren op het moment van bevallen en heeft de juiste kennis en ervaring in huis om op het moment in te spelen. Wel krijgt u informatie en oefeningen aangereikt om de weeen op te kunnen vangen.

De les wordt altijd afgesloten met een ontspanningsperiode van minimaal een kwartier en is toegankelijk voor zwangere vrouwen in diverse stadia van de zwangerschap.

 

Praktisch

  • Bijzonderheden: Voor zwangere vrouwen, in diverse stadia van de zwangerschap instroombaar. Gebruikelijk is vanaf ca wk 12 te starten, maar voel je behoefte eerder mee te doen, geef dit gerust aan, je bent van harte welkom. Reguliere les wekelijks, muv vakanties/feestdagen. Geen cursus. U volgt lessen gedurende de periode dat het u ondersteund, dit kan zelfs nog in de laatste maand zijn voor uw bevalling. Lessen worden regelmatig aangevuld met bezoek van nuttige informanten als een verloskundige, een doula, fysiotherapeut etc… Ook in overleg partnerlessen.
  • Duur: 75 minuten
  • Tijden: Zaterdag 11.00-12.15
  • Kosten: Zwangerschaps 5 rittenkaart a €62,50
bigstock-Happy-pregnant-woman-in-the-pa-44691553

Privelessen

Je bent maanden bezig geweest met je zwangerschap. De wijzigingen en veranderingen in je lichaam namen veel tijd in beslag. Het op orde brengen van de babykamer, de spulletjes die aangeschaft moesten worden en de stress die dat allemaal opleverde hebben misschien gemaakt dat je niet de rust had om stil te staan bij je bevalling en de periode erna.

In één of meerdere privé-sessies kijken we waar je behoefte aan hebt en wat je graag nog zou willen weten of willen oefenen voor je bevalling. We kunnen je de verschillende technieken van ademen aanleren die je kunt toepassen tijdens je bevalling en geboorte en we kunnen je ontspannings- en rust technieken aanleren.

Van mij krijg je de technieken aangereikt die je kunnen helpen in de laatste weken. En als je daarmee regelmatig serieus oefent kun je goed voorbereid en uitgerust je bevalling afwachten.

Uiteraard is ook je partner welkom bij een prive-les zodat jullie je samen goed kunnen voorbereiden.

De consultprijs voor Spoedcursus Bevallen is € 65,- voor 1,5 uur priveles (receipt mogelijk voor declaratie ziekenfonds)

Share on Social Media

Snel naar:

Lesrooster

Tarieven

Inschrijven abonnementen

Voorwaarden

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.