Herstellende Yoga na bevalling

 

Na de geboorte komt er veel op je af. Je leven is op veel vlakken compleet veranderd en veel staat in het teken van de geboorte en de verzorging en liefde voor je kindje. Vaak komt je eigen herstel, zowel lichamelijk als geestelijk pas op de tweede of derde plaats, terwijl herstel van krachten juist in deze periode zo belangrijk is.

Misschien heb je bij ons de zwangerschapsyoga lessen gevolgd. Je zul dan gemerkt hebben dat het accent van de zwangerschapsyoga ligt op het ruimte creeëren in lichaam en geest. De Postnatale Yoga is gericht op het versterken van je lichaam, ‘weer samenbrengen’ en ruimte maken in een veilige omgeving voor je ervaringen en emoties. Veel vrouwen zijn vermoeid of hebben het te druk om over oefeningen na te denken maar er zijn ook vrouwen die het niet snel genoeg kan gaan om weer fit te worden. De Postnatale Yoga streeft slankheid niet na, wij streven na om je te ondersteunen in je eerste periode van je moeder-zijn met alle veranderingen en vragen die daarbij horen. In deze sessies krijg je herstellende oefeningen, tips en handreikingen om deze eerste periode na de geboorte goed op te vangen. Je krijgt oefeningen en ademtechnieken om je energie weer op peil te brengen en te stabiliseren, lichaamsbeoefening die aansluit bij je behoefte, ontspannings-en rusttechnieken en mentale ondersteuning.

We raden aan om ong. 6 weken na de bevalling te beginnen met Herstellende Yoga. Na een keizersnede kun je 8 tot 10 weken in acht nemen alvorens je rustig begint met Herstellende Yoga beoefening.

  • Volgende Datum: Nog niet bekend
  • Aanvang:
  • Kosten:

Snel naar:

Lesrooster

Tarieven

Inschrijven abonnementen

Voorwaarden

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.