vormen: Yoga Nidra, Stress/Pain Relief Yoga

Yoga Nidra

Yoga Nidra is een staat van bewustzijn tussen waken en slapen. Deze staat ervaar je als je bijna in slaap valt en is een staat waarin het lichaam helemaal ontspannen is. De beoefenaar wordt systematisch en in toenemende mate bewust van de innerlijke wereld door een reeks van instructies te volgen. Deze staat van bewustzijn is anders dan meditatie waarin concentratie op een interne focus vereist is.

Docent: Petra Martens/ Irma Lamp
Kenmerken: diepe ontspanning, vnml liggende beoefening, focus alleen op autogene begeleiding docent waardoor diepere ontspanning wordt bereikt
Voor iedereen toegankelijk en toepasbaar in het huidige leven.
Intensiteit: geen

Dag: Maandag/Donderdag

 

Stress/Pain Relief Yoga

Wil je graag een Yogales volgen die zacht, heilzaam en restorative werkt? Deze therapeutische stijl van yoga bevat technieken uit de Do-In Yoga, Trauma informed Yoga, Moving Meditation en Dru Yoga. Stress/Pain Relief Yoga heeft docente en eigenaresse Esther Goercharn zelf ontwikkeld als Fibromyalgie patiënt met het oog op o.a. deelnemers met chronische pijnklachten, maar ook de deelnemer die snel teveel van zichzelf eist. Zachte bewegingen en Body Awareness is de basis van deze mooie les. Uit ervaring blijkt dat mensen met chronische klachten vaak veel baat hebben bij vloeiende beweging ipv statisch beoefenen. De bewegingen en oefeningen zijn er opgericht om de energie doorstroming te bevorderen in het lijf zodat blokkades sneller kunnen worden losgelaten (relief).

Docent: Esther Goercharn
Kenmerken: Zachte, vloeiende bewegingsvorm. Voor iedereen toegankelijk. Vooral geschikt voor deelnemers met pijnklachten en concentratieproblemen.
Intensiteit: zeer laag

Dagen: Maandag/Woensdag 18.00u

Meer info

Snel naar:

Lesrooster

Tarieven

Inschrijven abonnementen

Voorwaarden

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.