vormen: Yoga Nidra, Moving Meditation

Yoga Nidra

Yoga Nidra is een staat van bewustzijn tussen waken en slapen. Deze staat ervaar je als je bijna in slaap valt en is een staat waarin het lichaam helemaal ontspannen is. De beoefenaar wordt systematisch en in toenemende mate bewust van de innerlijke wereld door een reeks van instructies te volgen. Deze staat van bewustzijn is anders dan meditatie waarin concentratie op een interne focus vereist is.

Docent: Petra Martens/ Irma Lamp
Kenmerken: diepe ontspanning, vnml liggende beoefening, focus alleen op autogene begeleiding docent waardoor diepere ontspanning wordt bereikt
Voor iedereen toegankelijk en toepasbaar in het huidige leven.
Intensiteit: geen

Dag: Maandag

 

Moving Meditation

Ben je niet van het stilzitten, maar wil je meer genieten van zachte, bewuste bewegingen en toch hetzelfde resultaat bereiken als bij het statisch Mediteren of ontspanning beoefenen middels Yoga Nidra? Ervaar dan de bewegende meditatielessen op de woensdagochtend. Deze lesvorm heeft docente en eigenaresse Esther Goercharn zelf ontwikkeld met het oog op o.a. deelnemers met chronische pijnklachten als bij fibromyalgie, maar ook de deelnemer die snel teveel van zichzelf eist. Deze slow motion vorm lijkt op Tai Chi en combineert de Energie Block Release programma’s vanuit de Heilzame Dru Yoga met de therapeutische uitwerking vanuit intuïtieve bewegingen, ondersteund met Do-In Yoga oefeningen.

Docent: Esther Goercharn
Kenmerken: Zachte, vloeiende bewegingsvorm. Voor iedereen toegankelijk. Vooral geschikt voor deelnemers met pijnklachten en concentratieproblemen.
Intensiteit: zeer laag

Dagen: Woensdag en regelmatig losse events.

Meer info

Snel naar:

Lesrooster

Tarieven

Inschrijven abonnementen

Voorwaarden

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.