AromaZENSe sessie: Yoga Sessies met dōTERRA® essentiële oliën

Waan je in een Spa Resort, waar je omhuld wordt door de geur van weldadige essentiële oliën die je verwarmen, verfrissen, energie geven en tot rust brengen..

Solide Yoga biedt AromaZenseYoga sessies gecombineerd met dōTERRA® Essential oils. Deze sessies werken verdiepend en weldadig op je in door gebruikmaking van essentiële oliën en is een unieke ervaring op zich. Je beleeft de onmiddellijke uitwerking van de oliën in zachte yoga sessies. Het is alsof je je in een Spa resort waant waarbij je Yoga of Meditatie beoefend omringt door helende geuren die je compleet tot rustbrengen en je gezondheid verbeteren. Ook het opbrengen van de oliën op o.a. voorhoofd, nek, schouders, enkels, voeten en onderrug met deze oliën wordt ervaren als weldadige en krachtige rustbrenger.

In de lessen worden naar thema/seizoen ca maximaal 4 verschillende oliën toegepast. Deze worden op de handen van de deelnemers gedruppeld. Hierna geeft de docente een instructie om de olie aan te brengen op bepaalde drukpunten of delen van het lijf of om te cuppen (diep in te ademen met de handen in een kommetje voor het gezicht). De les wordt afgesloten met een fijne droomreis waarin je heerlijk kunt nagenieten van de geuren en wegdroomt bij mooie muziek, een prachtig verhaal of klankschalen/andere instrumenten.

Bijzonderheden: De oliën van Doterra zijn zeer puur en van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor zijn allergiereacties nauwelijks aanwezig. Mocht er toch een reactie onstaan, kan de olie altijd direct verdunt worden met een draagolie, waardoor de reactie snel verdwijnt. Is je huid erg gevoelig en reageer je snel op geuren/huidproducten, dan is het wellicht wel aan te bevelen om deze les niet te doen.

  • Zaterdagavond 19.30u (eerst volgende sessies in 2023: 25 november en een combisessie op Zo 10 december 13.30-16.30u in de Najaarsretraite)
  • Duur: 75 minuten
  • Docente: Esther Goercharn
  • Tarief: €17.50 per sessie

Snel naar:

Lesrooster

Tarieven

Inschrijven abonnementen

Voorwaarden

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.