Ergens op een beurs in 2008 zag ik voor het eerst een klankschaal. Toen wist ik meteen dat dit iets voor mij was. Op deze beurs maakte ik voor het eerst kennis met de trilling van een klankschaal en begon me te verdiepen in wat trillingen teweegbrengen. Ik leerde later dat trillingen energie waren en dat een klankschaal me direct in contact bracht met de energie die ik op dat moment voel. In 2009 kocht ik mijn eerste klankschalen en volgende daarna trainingen hoe klankschaalconcerten te geven, inmiddels geef ik al langere tijd regelmatig klankmeditaties voor groepen.

Graag tot ziens!

Rob Dullaart

Klankschaaldocent, Zielenklanken

Klankschaalconcerten bij Solide Yoga

Je lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water. Door het geluid en de trillingen van klankschalen resoneren je lichaamcellen mee. Daardoor ontspan je en heelt je lichaam zich. Je lichaam komt als het ware weer in balans. De resonantie ordent en harmoniseert je lichaam. De trilling zoekt een weg door het water van je lichaam om balans te maken. Eventuele blokkades kunnen daarbij doorbroken worden. Daardoor kan een klankschaalsessie blokkadeopheffend werken, wat op zijn beurt weer ontspanning, opluchting geeft. De werking van klankschalen uit zich op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Ook ervaren? Doe dan eens per maand mee op de laatste Zondag van de maand vanaf januari 2018.

Kosten: €25 Niet Leden, €22.50 Leden (maak gebruik van de code..)

Duur: 11.00-12.30u

Locatie: Lesruimte 1, Julialaan 6 Wateringen

Docent: Rob Dullaart

Klankconcerten van artieste Mirjam vd Beek

Tijdens het klankconcert zal zang-, yoga- en muziekdocente Mirjam van der Beek-van Gelderen u op een muzikale ontdekkingsreis meenemen. U kunt heerlijk ontspannen op de prachtige klanken van onder meer de klankschalen, harp, shrutibox, koshi’s en oceandrum. Ook zal zij verschillende liederen voor u zingen. U wordt als het ware ondergedompeld in een ‘bad’ van klanken.Doordat 70% van het lichaam uit water bestaat, worden de trillingen van het geluid door het lichaam verplaatst. Hierdoor vindt er een fijne innerlijke massage plaats van de cellen. Door de klankmassage wordt het lichaam in een harmonische trillingsfrequentie gebracht. Een weldaad voor lichaam en geest! Meer informatie over de docent kunt u vinden op http://mirjamvanderbeek.bekijknu.nl

 

Wanneer: vrijdag 13 oktober

Tijd: 20.30-21.30u

Aanmelden: info@solideyoga.nl

 

 

Pin It on Pinterest