Kinderyoga, een waardevolle basis voor nu en de Toekomst

Kinderyoga hoe gaat dat?

… We blazen onze zorgen in een ballon en sturen hem dan hoog de lucht in, we staan stevig als een boom of bollen onze rug als een kat. We groeten de zon in ons of geven elkaar regenmassage. Dan doen we een dans, praten een momentje waar de les over gaat, kleuren een mandala of sluiten de les af door op reis te gaan op de rug van een mooie grote vogel en vliegen zo hoog dat we de sterren kunnen aanraken.

De lessen zijn goed voor je lijf, je krijgt er een fit gevoel door en het maakt je hoofd even helemaal leeg. Even helemaal tijd voor jezelf en natuurlijk ook de andere kinderen in de groep. Want met z’n allen leren we veel meer en kunnen we dubbel zoveel plezier maken. En weetje.. het gaat er helemaal niet om wie het beste is, alles is goed, je mag gewoon zijn wie je bent!

Solide Yoga geeft plezierige kinderyogalessen waarin kinderen o.a. waardevolle oefeningen, dans, vertrouwensspelen, relaxatie, massage en visualisaties meekrijgen op een speelse wijze. Zo leren zij op een gezonde manier met hun lijf en gedachten omgaan. De lessen worden leeftijdsgericht aangeboden. Zo zal een groep van 7-12 jarigen meer speelsheid in de lessen ervaren dan tieners. In deze groep daarom veel aandacht voor de houdingen, avonturen die aanspreken, visualisatie en kringgesprekken.

Tieners

Testimonials

Door Yoga word ik lekker rustig en ik kan me beter concentreren. Ook als ik me een beetje verdrietig voel dan kan ik denken aan een zonnetje en voel ik me weer blijer worden.

- Dahlia 8 jr -

Vroeger kon ik me heel boos maken om mijn broertje die me vaak zat te pesten. Nu kan ik me er meer voor afsluiten en merk ik dat als ik er geen aandacht aan geef er voor hem niets meer te halen valt. Yoga heeft hierbij geholpen.

- Lilian, 12 jaar-

Kinderyoga lessen

Kinderen zijn dynamisch. Ze willen graag van alles ontdekken. Daarom bieden we kinderen in de leeftijdscategorie 7-12 jaar Kinderyogalessen op doorlopende basis waarbij deelname op basis van voordelig maandabonnement mogelijk is of middels een jeugdrittenkaart.

  • Dag: Woensdag
  • Tijden: 16.00-17.00u
  • Duur: 60 minuten
  • Kosten: €30 op maandabonnement basis (1 maand opzegtermijn) of met Jeugdrittenkaart a €75 voor 10x (binnen 3 maanden te gebruiken en bij vakantie schuift lengte van duur rittenkaart uiteraard door)
  • Gaat door bij voldoende animo (min. deelname 4)