Priveyoga hormoon, fertiliteit en rug ondersteuning

Privéles voor zwangerschapsyoga, fertiliteitsyoga, hormoonyoga of rugklachten of andere lichamelijke klachten

Door Fia van Rooijen

 • Wil je graag zwanger worden maar lukt dit niet?
 • Heb je last van menstruatieklachten?
 • Heb je last van overgangsklachten?
 • Last van rugpijn of bekkeninstabiliteit?
Fia van Rooijen

Prive Begeleiding

In een privéles kan hier alle aandacht aan worden gegeven met gerichte yogahoudingen en ademhalingsoefeningen. Ik heb ervaring met het begeleiden van vrouwen om zwanger te raken, het aanpakken van menstruatiepijnen en problemen op het gebied van overgangsklachten.

Ik help graag vrouwen die last hebben van overgangsklachten zoals een verstoorde hormoonspiegel, opvliegers, stemmingswisselingen etc. en leer hen yoga-oefeningen aan die de aanmaak van oestrogeen, het ‘vrouwelijke’ hormoon, stimuleren. Bij vrouwen boven de 35 jaar wordt de natuurlijke aanmaak hiervan vertraagd.

Hormoonyoga

Hormoon Yoga heeft effect op je hele lichaam, in het bijzonder op schildklier, hypofyse en eierstokken. Daardoor kan een verstoorde hormoonspiegel weer in balans komen. Het is een dynamische serie houdingen afgewisseld met rustige houdingen en ademhalingsoefeningen en zal leiden tot snelle resultaten als je de serie regelmatig beoefent.

In 2022 heb ik de ‘Vijnana Yoga Teacher Training’ afgerond onder leiding van Shirley Woods van meer dan 800 uur. Dat houdt in dat ik een gecertificeerd Vijnana yogadocent ben, naast het feit dat ik ook vele andere opleidingen (ook op het gebied van hormoon- en fertiliteitsyoga en zwangerschapsyoga) en workshops. In een privéles kan hier alle aandacht aan worden gegeven met gerichte yogahoudingen en ademhalingsoefeningen. Ik heb ervaring met het begeleiden van vrouwen om zwanger te raken, het aanpakken van menstruatiepijnen en problemen op het gebied van overgangsklachten. Ik help graag vrouwen die last hebben van overgangsklachten zoals een verstoorde hormoonspiegel, opvliegers, stemmingswisselingen etc. en leer hen yoga-oefeningen aan die de aanmaak van oestrogeen, het ‘vrouwelijke’ hormoon, stimuleren. Bij vrouwen boven de 35 jaar wordt de natuurlijke aanmaak hiervan vertraagd.

Hormoon Yoga heeft effect op je hele lichaam, in het bijzonder op schildklier, hypofyse en eierstokken. Daardoor kan een verstoorde hormoonspiegel weer in balans komen. Het is een dynamische serie houdingen afgewisseld met rustige houdingen en ademhalingsoefeningen en zal leiden tot snelle resultaten als je de serie regelmatig beoefent.

Praktisch

 • Kosten €65 per sessie
 • Kosten per reeks met een 5 rittenkaart €125
 • Duur 75 minuten
 • Benodigd: Makkelijk zittende kleding en evt. Yogamat, deken indien in bezit hiervan. Wij beschikken anders ook over materiaal dat u gerust mag lenen.

Aanvraag consult

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
 • Bij aanvraag voor prive hormoon/fertiliteitsyoga of rugyoga neemt Fia van Rooijen contact met u op om een afspraak te maken
 • Bij een gemaakte afspraak, indien u verhinderd bent kunt u tot 24 uur tevoren kosteloos annuleren
 • annuleert u binnen deze tijd zijn de annuleringskosten 50%
 • Bij een no show zijn de annuleringskosten 100%
 • U komt niet wanneer u griep of Corona gerelateerde klachten heeft en meldt dit tijdig bij ons
 • Deze sessies vervangen geen doktersadviezen of handelingen. Bezoek bij twijfel altijd eerst een dokter alvorens met ons contact op te nemen. 
You must accept the Terms and Conditions.
Zonder titel (730 x 411 px) (1) 2