Geniet van onze AromaZense Droomreizen

Beleef deze Zensationele Droomreis die maandelijks terugkomt, waarbij de zintuigen positief worden geprikkeld door gebruik van muziek met Delta en Theta golven die de hersenactiviteit kalmeren en je in een diepe ontspanning brengen, tezamen met aanvullende geluiden als klankschalen, windgongen, sjamanendrums, zachte zang en gebruikmaking van pure aroma oliën.

Jouw gids: Yogadocent en Trancewerk therapeut Esther Goercharn. Ze neemt je elke keer mee op een nieuwe reis, mbv geleide meditatie.
De les wordt met zachte beoefening gestart, waarna je voornamelijk ligt. Neem eventueel een (tuinstoel) kussen mee om nog zachter en aangenamer op te kunnen liggen en een fijne comfortabele deken.

LEDEN ONTVANGEN MET KORTINGSCODE: LEDEN5SY €5 op hun entreeprijs. Kies hiervoor bij het betalen als lid voor het Droomreisticket en vul de code in bij 'vouchercode'
(NB. dit wordt gecontroleerd!)

Data: 25 juni, 16 juli

Tijden: 20.30u

Benodigd: Neem je eigen Yogamatje/deken mee en evt. een tuinstoel kussen om zachter te liggen

Tarief niet-leden: €20

Kortingstarief leden: €15 met Vouchercode LEDEN5SY (voor deze op door te kiezen bij de betaling voor het Droomreisticket, waarna je de vouchercode kan invoeren).

AromaZense verticaal