Care for Senses™ Behandelingen

Snel overweldigd? .. Emotioneel? .. Op zoek naar balans en geruststelling?

Maak kennis met Care for Sensesbehandelingen. Bij deze behandelingen wordt gebruik gemaakt van de Emotional Aromatherapy van DoTERRA©. Deze pure essentiele olien kalmeren de emoties en brengen je weer in balans. Wist je dat essentiële oliën de emotionele balans en rust bevorderen en een gezonde biochemie? Daarnaast is geur de snelste manier om je gemoedsstemming te beïnvloeden.

 

De behandeling

De behandeling duurt ca 30 minuten. Eerst wordt vastgesteld met welke olie gewerkt gaat worden in overleg met de cliënt. Deze olie kan worden toegepast op diverse plaatsen, als de handen, hart gebied, voeten, enkels, polsen, slapen, nekwervels en op de onderrug. Essentiële oliën hebben het vermogen om sneller dan orale medicatie door de celwand heen te dringen en daardoor al snel zijn effecten te kunnen openbaren op gebied van welbevinden, ontspanning en ondersteuning van de gezondheid. Na het aanbrengen wordt gewerkt met magnetiseer en healing technieken; zachte energie sturing vanuit de handen door de handen in specifieke volgorde op het lijf en hoofd te plaatsen of enkele cm voor het lijf te houden in combinatie met zachte druk van de handen.

 

Wie geeft de behandeling?

Esther Goercharn Energetisch Therapeute en Wellness adviseur in DoTERRA© oliën is o.a. gespecialiseerd in essentiële oliën, Aromatherapie, Yoga en meditatie, Hypnotherapie, Stresscounseling, Healingtechnieken en Chakra- en Aurahealing.

 

Kosten

De kosten zijn €35 per behandeling

 

Wanneer?

Esther geeft op dinsdag- en donderdagochtend deze behandelingen.

 

Afspraak maken?

 

Aanvraag Care for Senses™ behandeling

Voorkeursdag

Ik betaal

15 + 8 =

Esther Goercharn

Pin It on Pinterest