Ervaar AromaZENSe behandelingen, lessen en Events en mentale ondersteuning

Geniet van weldadige behandelingen om je welbevinden te ondersteunen met massage ondersteund met de heerlijke pure massageolien van Drops of Heaven of DoTerra. Of ondersteun jezelf met Body Awareness en Energie- of Trancewerk sessies. Ook bieden we persoonlijke trajecten waarin we je mentaal ondersteunen. Zie hieronder.

 

stock-woman-reiki-healing-energy-7n4a

Energie in balans met Aromatherapie en Energiewerk

Heilzame aromatische energiebehandelingen, waarbij de energie in balans wordt gebracht met behulp van energiewerk en aromatherapie. Gebruik wordt gemaakt van energiewerk, trancewerk (diepe meditatie) voor meer inzicht, drukpuntenmassage om energieblokkades op te heffen en aromatherapie ter ondersteuning van het helings- en groeiproces.

Het gemoed wordt gebalanceerd en er wordt gewerkt aan oorzaken die gevonden worden in de energie van de cliënt. Reguliere geneeskunde gaat uit van het fysieke van de mens. Energiewerk werkt op holistische basis waarbij wordt gekeken naar de gehele mens. Mbv handoplegging en aftasten met kleding aan worden disbalans in de energie hersteld, waardoor men zich algeheel of adhv een specifieke klacht beter kan gaan voelen. Lees verder..

Savasana
Modern Minimalistisch Jouw Verhaal (30 x 30 cm) (1)
1-2

AromaZENse Droomreizen

Solide Yoga biedt AromaZense Droomreizen gecombineerd met dōTERRA® Essential oils. Deze sessies werken verdiepend en weldadig op je in door gebruikmaking van essentiële oliën. De reizen bieden een geleide meditatie waarbij de zintuigen positief worden beinvloed door gebruikmaking van Hz muziek die de hersengolven kalmeren en daarnaast live instrumenten als klankschalen, rainsticks, koshi klankorgels etc. en is een unieke ervaring op zich. Lees verder..

Mentale ondersteuning

Solide Yoga biedt ondersteuning via onze Mental Coach Mariska de Roy. Mariska is erkend Psychologe en ondersteunt je graag op mentaal, maar ook fysiek vlak. Haar aanpak is er een van niet alleen praten maar ook doen. Hierbij neemt ze onder andere ook Sherbourne Technieken mee om nog meer Lichaambewust te worden. Meer info

Prive lessen

Solide Yoga biedt ook prive lessen. Zo kun je bij Mariken Lakwijk terecht die al een flink wat jaartjes bij ons priveyogalessen aanbiedt. Zij is gericht op zachte Yoga, lichaambewustzijn, HSP en op Mindfulness. En Fia van Rooijen is meer gericht op specifiekere klachten van vrouwen op het gebied van Hormonen, vruchtbaarheid, zwangerschap, maar ook onderrugklachten en core versterking. Meer info