Ervaar AromaZENSe behandelingen, lessen en Events

Beleef de weldadige uitwerking van dōTERRA pure essential oils. Ervaar de meerwaarde en ondersteuning van essentiële 100% pu

re oliën op je gezondheid en welbevinden tijdens onze lessen, events en behandelingen.

• AromaYoga

• Care for Senses Energetische behandelingen

• AromaTouch Massage

• Symphony of the Cells Massage

• Events

page_1

Care for Senses™ behandelingen

Maak kennis met Care for Senses™ behandelingen. Bij deze behandelingen wordt gebruik gemaakt van de Emotional Aromatherapy van DoTERRA©. Deze pure essentiele olien kalmeren de emoties en brengen je weer in balans. Wist je dat essentiële oliën de emotionele balans en rust bevorderen en een gezonde biochemie? Daarnaast is geur de snelste manier om je gemoedsstemming te beïnvloeden. Lees verder..

stock-woman-reiki-healing-energy-7n4a

Energiewerk

Bij energiewerk worden de klachten behandelt waarvan de oorzaak wordt gevonden in de energie van de cliënt. Reguliere geneeskunde gaat uit van het fysieke van de mens. Energiewerk werkt op holistische basis waarbij wordt gekeken naar de gehele mens. Mbv handoplegging en aftasten met kleding aan worden disbalans in de energie hersteld, waardoor men zich algeheel of adhv een specifieke klacht beter kan gaan voelen. Lees verder..

AromaTouch

AromaTouch™ Massage

AromaTouch massage is een klinische benadering om etherische oliën toe te passen. Er word tijdens deze massage gewerkt langs de meridiaan energiebanen en de inwendige contact punten van de rug en voeten.
Het doel van deze AromaTouch massage is het sympathische en het parasympatische zenuwstelsel van het lichaam weer in evenwicht te brengen.  Lees verder..

DSC_0424

AromaZENse Yogasessies

Solide Yoga biedt AromaZense Yogasessies gecombineerd met dōTERRA® Essential oils. Deze sessies werken verdiepend en weldadig op je in door gebruikmaking van essentiële oliën en is een unieke ervaring op zich. Je beleeft de onmiddellijke uitwerking van de oliën in zachte yoga sessies. Lees verder..

DRU YOGA

Stresscounseling

Dat op zijn tijd ontspannen nodig is zul je vast begrijpen, maar wat als je even niet meer weet hoe je dit het beste kunt doen in jouw omstandigheden? Esther Goercharn helpt je graag op weg. Lees verder..