Maak kennis met een heerlijke heilzame en unieke massage op basis van pure essentiële oliën, de AromaTouch methode genoemd.

 

De AromaTouch© methode


De AromaTouch© methode maakt gebruik van de pure en zuivere essentiële oliën van DōTERRA. Door de essentiële oliën met deze bijzondere methode aan te brengen ontspannen de spieren op diep niveau, wordt het immuunsysteem versterkt, van toxische stoffen ontdaan en het zelfgenezend vermogen van ons lichaam hersteld. Zowel de ontvanger als gever van deze behandeling, ervaren een palet aan zuivere geuren die een positieve en genezende invloed hebben op lichaam en geest.

De AromaTouch© methode is verdeeld in 4 primaire stappen:

 1. stress vermindering
 2. verbetering van immuunsysteem
 3. vermindering van ontstekingsreacties
 4. homeostase (zelfregulering)

Ontwikkeld om systematisch stressoren aan het autonome stelsel te minimaliseren en te balanceren. Iedere stap in het proces maakt gebruik van twee essentiële oliën, een enkelvoudige olie of een gemengde olie, speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een gezond emotioneel en fysiologisch functioneren. De techniek duurt ca 60 minuten per behandeling.

Deze methode maakt gebruik van de dōTERRA essentiële oliën. Omdat deze gegarandeerd 100% puur en zuiver zijn, daardoor ook geschikt voor inwendig gebruik. De methode werkt met acht CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade) essentiële oliën, waaronder: Balance, Lavendel, Melaleuca, On Guard, AromaTouch, Deep Blue, Wilde Sinaasappel en Pepermunt.
doterraaromatouch2

 

 

 

 

 

 

[/

Kosten, aanbod Leden Solide Yoga

Deze professionele behandeling inclusief oliën kosten €60 per behandeling, jij als Solide Lid krijgt €5 korting met de code AROMALID (alleen toe te passen voor leden).

Waar

De behandelingen worden aangeboden bij Solide Yoga door erkend Masseuse Claudia de Vos, Praktijkruimte 6, in het Centrum voor Yoga & Wellness aan Het Tolland 4 in Wateringen.

Benodigd

Doe een makkelijke broek aan die niet knelt. De massage behandelt de rug, handen en voeten en wordt uitgevoerd op een massagetafel. Wij beschikken over handdoeken. Je hoeft alleen het bovenlichaam te ontkleden zodat we goed bij de rug kunnen.

GOED OM TE WETEN

Voorafgaande aan de massage verneemt onze masseuse Claudia graag van je wat je gezondheidsstatus is zodat ze precies weet hoeveel essentiële olie ze kan gebruiken. Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met je gezondheidsklachten. Maar je hoeft niet perse met klachten te komen om gemasseerd te worden natuurlijk! Houd er wel rekening mee dat deze massage niet bedoeld is om diagnoses te doen, ziekten vast te stellen of claims te doen ter genezing van ziektes. Wij verzoeken je ten alle tijden bij gezondheidsklachten altijd eerst een regulier arts te raadplegen.

 

NIEUW Symphony of the Cells Immuun behandeling

Immuunbehandeling:

Dit protocol heeft een positieve invloed op de ademhaling en ook op het immuunsysteem. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: astma, bronchitis, griep, sinus infectie, ademhaling problemen, keelpijn, COPD, verkoudheid.

 

Hoe werkt de symphony of the cells™

Bij deze massage techniek worden 16 unieke protocollen gebruikt, waarbij we nu alleen de Immuunbehandeling toepassen. Hierbij worden de essentiële oliën van doTERRA aangebracht op de wervelkolom en voeten. Behandeling bestaat uit ongeveer 10 stappen. Hierbij wordt stap voor stap een andere heilzame olie aangebracht, waarbij de olien samen een krachtige uitwerking kunnen hebben op het immuunsysteem.

 

Kosten:

De behandeling duurt ca 30 minuten en kost €35.

 

Solide Lid = korting!

Als lid van Solide Yoga ontvang je €5 korting per behandeling

 

socbehandeling
Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
 • Bij aanvraag voor een AromaTouch behandeling, neemt Claudia contact met u op om een afspraak te maken
 • Indien u verhinderd bent kunt u tot 24 uur tevoren kosteloos annuleren
 • annuleert u binnen deze tijd zijn de annuleringskosten 50%
 • Bij een no show zijn de annuleringskosten 100%
 • U komt niet wanneer u Corona gerelateerde klachten heeft en meldt dit tijdig bij ons
You must accept the Terms and Conditions.

Voorwaarden

 • Deze behandeling vervangt geen medische adviezen en medicatie voorgeschreven door uw behandelend arts.
 • Behandelaar heeft het recht om behandeling te weigeren indien zij zich niet in staat acht om de patiënt gezien medische achtergrond en/of aandoening voldoende te kunnen ondersteunen of hieraan twijfelt.
 • Indien u verhindert bent dient u tot 24 uur tevoren te annuleren door ons te mailen, appen (06-24771145) of te bellen via info@solideyoga.nl. Wordt dit niet gedaan, dan wordt 50% van de behandelingskosten in rekening gebracht.