Ervaar AromaZENSe behandelingen, lessen en Events

Geniet van weldadige behandelingen om je welbevinden te ondersteunen met massage ondersteund met de heerlijke pure massageolien van Drops of Heaven of DoTerra. Of ondersteun jezelf met Body Awareness en Energie- of Trancewerk sessies.

 

stock-woman-reiki-healing-energy-7n4a

Energiewerk- & Trancewerk

Bij energiewerk worden de klachten behandelt waarvan de oorzaak wordt gevonden in de energie van de cliënt. Reguliere geneeskunde gaat uit van het fysieke van de mens. Energiewerk werkt op holistische basis waarbij wordt gekeken naar de gehele mens. Mbv handoplegging en aftasten met kleding aan worden disbalans in de energie hersteld, waardoor men zich algeheel of adhv een specifieke klacht beter kan gaan voelen. Lees verder..

AromaTouch

AromaTouch™ Massage

AromaTouch massage is een klinische benadering om etherische oliën toe te passen. Er word tijdens deze massage gewerkt langs de meridiaan energiebanen en de inwendige contact punten van de rug en voeten.
Het doel van deze AromaTouch massage is het sympathische en het parasympatische zenuwstelsel van het lichaam weer in evenwicht te brengen.  Lees verder..

Savasana

AromaZENse Droomreizen

Solide Yoga biedt AromaZense Droomreizen gecombineerd met dōTERRA® Essential oils. Deze sessies werken verdiepend en weldadig op je in door gebruikmaking van essentiële oliën. De reizen bieden een geleide meditatie waarbij de zintuigen positief worden beinvloed door gebruikmaking van Hz muziek die de hersengolven kalmeren en daarnaast live instrumenten als klankschalen, rainsticks, koshi klankorgels etc. en is een unieke ervaring op zich. Lees verder..

DRU YOGA
cropped-shutterstock_327800027-1024x683-1.jpg

Body Awareness

Dat op zijn tijd ontspannen nodig is zul je vast begrijpen, maar wat als je even niet meer weet hoe je dit het beste kunt doen in jouw omstandigheden? Esther Goercharn helpt je graag op weg door deze lichaamsgerichte therapie in te zetten waarbij je meer bewust wordt waar in je lijf je emoties en spanningen vastzet. Lees verder..

Ontspanningsmassages

Heerlijke ontspannende massages gericht op het loslaten van stress; gezicht, nek, schouders en rug of een totale massage. Laat de spanning van je afglijden met de heerlijke pure olien van Drops of Heaven. Lees verder..