Ontdek de kracht van de Elementen

WAT ONTDEK JE BIJ DE ONLINE 5 ELEMENTENCURSUS?

Met deze cursus ontdek je veel over jezelf, welk element is in jou het sterkst vertegenwoordigd en hoe kun je dit element in balans houden.

 

Wist je..

Dat de Elementen onlosmakelijk verbonden zijn met de seizoenen? Behalve met de seizoenen corresponderen de 5 elementen (Hout, vuur, Aarde, Metaal en Water) van de natuur ook met de organen in ons lichaam.

Een korte kennismaking:

 

HOUT

Is verbonden met de Lente, heeft invloed op onze Galblaas/Lever en daarmee de emotie boosheid

VUUR

Is verbonden met de Zomer, heeft invloed op ons Hart en Dunne Darm en daarmee de emoties Plezier

AARDE

Is verbonden met de Na Zomer, heeft invloed op onze Maag en Milt en daarmee de emotie Zorgen

METAAL

Is verbonden met de Herfst, heeft invloed op onze Longen en Dikke Darm en daarmee de emotie Verdriet

WATER

Is verbonden met de Winter, heeft invloed op onze Nieren en Blaas en daarmee de emotie Angst

 

Wat leer je in deze cursus?

In deze cursus leer je de energiebalans en de samenwerking tussen de Elementen en daarmee de organen en emoties te herkennen en te beïnvloeden. Ook leer je wat jouw specifieke Elementtype is en ontdek je wat bij jouw past en wat jouw lijf nodig heeft in specifieke omstandigheden.

In deze cursus krijg je kennis mee hoe je merkt of Elementen in disbalans zijn en leer je met behulp van oefeningen vanuit de Do-in Yoga en Qigong de balans te herstellen en daarmee je fysieke en mentale gezondheid te ondersteunen voor meer vitaliteit.

Praktisch

Duur: 5 lessen van ca 75 minuten

Kosten: €40

Deelname: www.eversports.nl/s/solide-yoga/videos

TIP: Met onderstaande link (button) kom je meteen in het eerste deel van de 5 afleveringen 5 Elementen leercursus. Je kunt bij het betalen kiezen om losse afleveringen af te nemen of de volledige cursus. Wanneer je kiest voor de volledige cursus ontvang je hierbij ook een mooi E-Book met vragen die je aanzetten tot zelfonderzoek en tips. Je kunt na het bekijken van de eerste aflevering naar de online videotheek gaan op www.eversports.nl/s/solide-yoga/videos om daar de volgende afleveringen te bekijken. Videos blijven in je profiel opgeslagen zodat je deze makkelijk via je profiel kunt terugvinden. 

20220511_115034
Roze IJs voor Kinderen Instagram Post
20220511_115017